Het OLVG Ziekenhuis assessment is er voor alle patiënten. Met meerdere vestigingen in en rondom Amsterdam zorgen wij al 150 jaar voor onze patiënten. Daarvoor deden wij dat ook, maar dan onder andere namen. Wij willen er voor iedere patiënt zijn, op de manier zoals die patiënt dat op dat moment nodig heeft.

Inhoudsopgave
    • Het OLVG Ziekenhuis assessment wil beter worden
    • Denk jij mee?
    • Willen we samen beter worden?
    • Nemen we elk een andere route?
    • Het OLVG Ziekenhuis assessment wil beter worden     Wij zijn continu op zoek naar mogelijkheden om de beleving van ons ziekenhuis voor onze patiënten te verbeteren. Dit doen wij niet alleen doordat wij onze patiënten een thuisgevoel geven, maar ook door ze actief te betrekken bij de beslissing over de behandeling. We hebben sinds 2010 een patiëntenpanel waarbij onze patiënten gevraagd wordt mee te denken, onder andere over de beleving.

     Met een grote betrokkenheid naar onze patiënten denken onze medewerkers ook continu mee hoe we ons ziekenhuis kunnen verbeteren. Bij ons telt iedere stem daarin. Ten aanzien van de verbetering en ontwikkeling van onze medewerkers, hebben zij zelf de regie in handen. Wij stimuleren en steunen onze medewerkers hierbij. Dat begint al tijdens onze sollicitatieprocedure, door gebruik te maken van een assessment.

     Logo van OLVG

     Denk jij mee?     Vind jij een leuke en passende vacature op onze site, reageer dan met een motivatiebrief en curriculum vitae. Wij selecteren uit de kandidaten met de juiste papieren degene die het beste bij ons lijken te passen. Er volgt een kennismakingsgesprek. Ook hier volgt weer een selectie en de kandidaten die door zijn, vragen wij om deel te nemen aan een assessment.

     Het assessment gaat ons een gefundeerde indruk geven of jij als persoon bij ons als organisatie pas en prettig binnen onze teams zou kunnen werken. We willen ontdekken hoe wij jou het thuisgevoel kunnen geven dat wij bij de patiënten willen creëren. Dan nemen we met vragenlijsten en testen jouw vaardigheden en competenties onder de loep. Hierbij komen ook jouw sterke en verbeterpunten en jouw ambities naar boven. Een eventueel gesprek met een psycholoog kan ook onderdeel van de procedure uitmaken. Voor een aantal functies willen we jou graag in actie zien. Dit kan door praktijksituaties na te bootsen door bijvoorbeeld een rollenspel.

     Meedenken

     Willen we samen beter worden?     Ons kennismakingsgesprek en de uitslag van het assessment gaan wij intern bespreken. Uit deze bespreking volgt wie wij graag als collega willen verwelkomen. Is dat iemand anders, dan bekijken we eventuele andere passende vacatures met jou om jou alsnog te kunnen verwelkomen.

     Wij stimuleren en steunen onze medewerkers bij hun ontwikkeling. Samen, met het assessment erbij, bekijken we graag met jou welke mogelijkheden er voor jou zijn. In het verslag van het assessment staan jouw verbeterpunten duidelijk aangemerkt. Ook jouw ambities staan beschreven. We ontdekken samen hoe we jouw ambities waar kunnen laten worden.

     Nemen we elk een andere route?     Gaan we niet verder met elkaar, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt met het verslag in je hand aan de slag om jouw curriculum vitae te actualiseren. Je weet precies welke functies geschikt zijn en het beste bij jouw profiel passen. Je hebt het instrument in handen om beter op de arbeidsmarkt te worden.

     OLVG Ziekenhuis maakt gebruik van Menea assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in OLVG Ziekenhuis assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen