Het Pathé assessment is vanuit Frankrijk gekomen. In 1896 wilden de gebroeders Pathé hun filmervaring delen met anderen en gingen dat ook doen in kleine zalen. In 2019 is ons moederbedrijf actief in Nederland, Frankrijk, België, Zwitserland en Noord-Afrika. In Nederland hebben we, verspreid over het land, 28 bioscopen en 1800 medewerkers.

Inhoudsopgave
    • Het Pathé assessment laat je je zorgen vergeten
    • Welk plekje past bij jou?
    • Hebben wij een plekje voor jou?
    • Hebben wij geen plekje voor jou?
    • Het Pathé assessment laat je je zorgen vergeten     De beleving die wij aan onze bezoekers willen geven: onderuitgezakt op een lekker stoel onder het genot van een hapje en een drankje, weg uit de realiteit en compleet opgaan in de film van jouw keuze. Door onze innovaties hebben we in de loop der jaren deze beleving verder kunnen verbeteren, onder andere door de 3D-brillen.

     Onze medewerkers in de bioscopen geven onze organisatie een gezicht. Voor de bezoeker onzichtbaar, maar voor ons onmisbaar zijn onze medewerkers op het hoofdkantoor. Zij maken de dingen die inmiddels vanzelfsprekend zijn voor de bezoekers mogelijk. Iedereen heeft zijn eigen plekje binnen het grote geheel en individuele initiatieven en ideeën worden door ons serieus genomen. Om iedereen het juiste plekje te geven, maken wij tijdens de sollicitatieprocedure gebruik van een assessment.

     Logo van Pathe

     Welk plekje past bij jou?     Solliciteren kan je doen via onze site door jouw motivatie en curriculum vitae te uploaden. Een eerste gesprek geeft een eerste indruk voor beide kanten. We bespreken samen onze wensen en voorkeuren en kijken of die overeen komen. Om verder in het proces te komen, vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

     Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar het werk komen. Hierom willen we graag meer weten over jouw persoonlijkheid en jouw innerlijke motivatie. Om dit te ontdekken, gaat een psycholoog met jou in gesprek en onderzoekt of jij ook binnen onze organisatie past en als persoon geschikt bent voor de functie waarop je gesolliciteerd hebt. Vervolgens ga jij vragen beantwoorden en een paar testen doen. Met het eerdere gesprek in het achterhoofd geeft de psycholoog op basis hiervan aan wat jouw vaardigheden en competenties zijn. Ook wordt bekeken welke toekomst jij voor jezelf ziet, of dat realistisch is en wat je eventueel nog moet leren om te komen waar je wilt komen. Voor een aantal functies zullen hiernaast nog rollenspellen plaatsvinden om te zien hoe jij jouw vaardigheden en competenties toepast.

     Bordje met de tekst ontdek je plekje

     Hebben wij een plekje voor jou?     Het assessment geeft ons duidelijkheid of en zo ja welke rol jij binnen ons bedrijf zou kunnen spelen. Geeft de uitslag van het assessment aan dat jij de persoon bent die we zoeken, dan doen wij jou een aanbod en kan je wat ons betreft beginnen. Wij stimuleren onze medewerkers om zich verder te ontwikkelen. Met de uitslag op tafel kunnen we bespreken welke weg je moet volgen om dichterbij jouw toekomstidealen te komen. Ook zullen wij de uitslag erop naslaan om een eventuele promotie goed te beoordelen.

     Hebben wij geen plekje voor jou?     Gaan we geen arbeidsovereenkomst met elkaar aan, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt, nu je een objectief verslag hebt van jouw vaardigheden en competenties, jouw sollicitatie-activiteiten op dusdanige manier inzetten dat je jouw plekje bij een andere organisatie kunt bemachtigen.

     Pathé maakt gebruik van Van Harte & Lingsma assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Pathé assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen