Het Philips assessment begon met de gloeilamp. Onze oorsprong ligt in 1891, toen vader en zoon Philips in Eindhoven Philips & Co oprichtten. In de huidige tijd zijn wij een groot Nederlands elektronicaconcern met ons hoofdkantoor in Amsterdam en met over de hele wereld meer dan 75.000 medewerkers.

Inhoudsopgave
    • Het Philips assessment innoveert verder
    • Hoe innoveer jij?
    • Innoveren wij samen?
    • Innoveren wij met iemand anders?
    • Het Philips assessment innoveert verder     Door goed naar onze eindklanten te luisteren en de hun behoeften te inventariseren, hebben wij in de loop der jaren behoorlijke innovaties kunnen doen. Ons assortiment is ook aanzienlijk uitgebreid. Niet alleen voor de particuliere eindklant bieden wij producten, maar ook voor de professionele. We zijn inmiddels ook actief voor de gezondheidszorg.

     Zoals ieder bedrijf zijn ook wij sterk afhankelijk van de input van onze medewerkers. Wij hebben dan ook oog voor de individuele ontwikkeling van onze medewerkers. Een juiste keuze van twee kanten staat aan het begin van een succesvolle arbeidsrelatie. Daarom maken wij tijdens de sollicitatieprocedure gebruik van een assessment.

     Woordmerk Philips

     Hoe innoveer jij?     Je kunt bij ons maar op één manier solliciteren: via ons Career Center op onze site. Upload jouw motivatie en curriculum vitae of gebruik jouw social mediaprofiel, maken we een belafspraak met jou. Vervolgens ontmoeten wij jou graag persoonlijk. Wij geven in dat gesprek een eerlijke weergave van onszelf en verwachten van jou dat jij hetzelfde doet. Het eerste gesprek voer je met een recruiter. Wij vertellen elkaar wat we verwachten, binnen de functie waarop jij gesolliciteerd hebt en in jouw verdere loopbaan. Bevalt ons dit beiden, dan vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

     In het assessment geef jij antwoorden op vragen en doe jij korte testen. We krijgen hierdoor een goede indruk van jouw persoonlijkheid, jouw drijfkracht, jouw carrièrewensen, jouw vaardigheden en jouw competenties. Daarnaast krijgen we inzicht in de mogelijkheid om jouw minder sterke punten te veranderen in sterke punten en jouw ontwikkelingsmogelijkheden. Soms vragen we jou om mee te doen aan een rollenspel om jou in actie te zien.

     Innoveren

     Innoveren wij samen?     Na een positief assessment ga je in gesprek met je mogelijk toekomstige managers en collega’s. Na intern overleg nemen wij de beslissing of we met jou verder willen. Als we met jou verder willen, krijg je een aanbod. Lijkt een andere kandidaat meer geschikt voor de functie, dan bespreken wij met jou of een andere beschikbare functie bij jou past en kan je alsnog een aanbod krijgen. Is er op dit moment geen functie voor jou beschikbaar, dan archiveren wij jouw gegevens om ze bij toekomstige vacatures opnieuw te beoordelen.

     Tijdens jouw loopbaan bij ons zal jouw assessment telkens voor handen zijn bij beslissingen over persoonlijke ontwikkeling of mogelijke functiewijzigingen. Het verslag geeft natuurlijk duidelijk aan welke ontwikkelpunten jij het beste aan kunt pakken en of jouw profiel overeenkomt met het gevraagde profiel van de mogelijke andere functie.

     Together we can

     Innoveren wij met iemand anders?     Haakt één van ons tijdens de procedure af, dan vernietigen wij het dossier dat wij over jou opgebouwd hebben. Jij kunt in het verslag uitstekende handvatten vinden op welk functieprofiel jij bij uitstek kunt reageren en jouw curriculum vitae verder ontwikkelen met de juiste informatie.

     Philips maakt gebruik van Time to Grow assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Philips assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen