Het Randstad assessment is internationaal actief. Wij zijn in 1960 opgericht door een net afgestudeerde econoom, die zijn afstudeerscriptie werkelijkheid laat worden. In 1965 openen wij onze eerste vestiging in het buitenland. Na veel overnames is de huidige stand van zaken dat over de wereld verspreid vele vestigingen heeft.

Inhoudsopgave
    • Het Randstad assessment maakt groei mogelijk
    • Welke groei maak jij door?
    • Groeien we samen?
    • Groeien we uit elkaar?
    • Het Randstad assessment maakt groei mogelijk     In 1960 zijn wij opgericht in de vorm van een uitzendbureau. Inmiddels kunnen werkgevers en werknemers bij ons terecht voor werving en selectie, oplossingen op human resource-gebied, het overnemen van de personeelsadministratie, het detacheren en natuurlijk uitzenden van personeel.

     Onze medewerkers hebben bij ons gekozen voor een carrière. Eenmaal bij ons binnen, dan ligt er letterlijk een wereld aan mogelijkheden voor jou open. Veel van onze hogere posities zijn bezet door medewerkers die in lagere posities zijn begonnen. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, is het wel van belang dat iedereen zijn juiste plaats binnen onze organisatie heeft. Hierom maken bij tijdens de sollicitatieprocedure gebruik van een assessment.

     Logo van Randstad

     Welke groei maak jij door?     Je solliciteert bij ons online, met behulp van jouw curriculum vitae en motivatie. Onze recruiters bekijken jouw gegevens en leggen die naast het functieprofiel. De kandidaten die het beste passen, nodigen wij uit voor een gesprek. Liggen we elkaar, dan vragen wij jou om een assessment te gaan doen.

     Het assessment geeft ons inzicht in jou als persoon, welke werkhouding wij van jou mogen verwachten en of we bij elkaar passen. Dit wordt bekeken aan de hand van jouw antwoorden op vragen. Nog meer vragen en testen geven ons een beeld van jouw communicatieve vaardigheden, rekenkundig en analytisch denkvermogen en jouw veranderkracht. Allemaal gegevens die wij nodig hebben om te bekijken of jij ook geschikt bent voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Voor sommige functies kunnen we pas zien of jij geschikt bent als we je ook in actie hebben gezien. Hoe pak jij een specifieke praktijksituatie aan, laat dat maar eens zien aan de hand van een fictieve situatieschets. In rollenspellen kunnen wij zien hoe jij jouw communicatieve vaardigheden toepast.

     Man doet treetjes omhoog

     Groeien we samen?     We hebben op basis van de uitslag van het assessment een gefundeerde beslissing genomen of jij binnen onze organisatie past en of jij ook de juiste persoon voor de functie bent. Zit dat allemaal goed, dan volgt nu het laatste gesprek. Het gesprek met jouw toekomstige manager. Springt daar ook een vonk over, dan doen wij jou een aanbod.

     Op basis van de uitslag van het assessment weten we welke punten van jou voor verbetering vatbaar zijn en welke aanvullende vaardigheden jij moet aanleren om door te groeien naar een andere functie. Wij stimuleren jou hier. Zoals gezegd: er ligt bij ons een wereld aan mogelijkheden voor jou open.

     Groeien we uit elkaar?     Besluit één van ons toch geen arbeidsrelatie te willen, dan vernietigen wij jouw gegevens. Het verslag van het assessment kan jij goed gebruiken voor jouw toekomstige sollicitatie-activiteiten. Je kunt op zoek gaan naar een functie waarbij jouw profiel naadloos aansluit en zo verder groeien in jouw carrière ergens anders.

     Randstad maakt gebruik van Eelloo assessment 

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Randstad assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen