Het TRESPA assessment gaat de wereld over. Wij zijn opgericht in 1960 en het jaar erna begonnen met de verkoop van onze producten in Nederland. De productie vindt nog steeds volledig in Nederland plaats, maar onze verkooporganisatie gaat over de hele wereld. Lokaal hebben we ook vele verkooppunten.

Inhoudsopgave


  • Het TRESPA assessment is voor binnen en buiten
  • Hoe zet jij je volledig in?
  • Zetten wij ons samen volledig in?
  • Zetten we ons ieder apart volledig in?  • Het TRESPA assessment is voor binnen en buiten

   De aard en de productie van onze TRESPA-producten maken ze geschikt voor zowel binnen gebruik als buitengebruik. Door onze continue onderzoeksactiviteiten hebben wij onze productielijn dusdanig geïnnoveerd dat we niet meer alleen toepassingen hebben voor muur- of gevelbekleding.

   Onze medewerkers zetten zich iedere dag opnieuw weer volledig in om een goed product neer te zetten. In ruil daarvoor stimuleren en ondersteunen wij de ontwikkeling van iedere individuele medewerker. Daar beginnen we al tijdens onze sollicitatieprocedure mee door een assessment als vast onderdeel daarin aan te merken.

   logo-trespa


   Hoe zet jij je volledig in?

   Bij ons kan je online solliciteren door te reageren met een motivatie en curriculum vitae op een voor jou leuke vacature. Wij bekijken alle reacties grondig en nodigen de beste kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Bevalt de kennismaking van beide kanten, dan vragen wij jou om een assessment te gaan doen.

   Ons assessment begint met allerlei vragen over jou. We willen graag meer weten over jouw persoonlijkheid en waar jij voor staat en voor gaat. Ook willen we meer inzicht in wat jij kan betekenen voor onze organisatie. We doen dat aan de hand van nog meer vragen en testen. Hiermee krijgen we inzicht in jouw vaardigheden en competenties, jouw punten die aangescherpt kunnen worden en punten waar we al op kunnen bouwen. Soms is een gesprek met een psycholoog ook onderdeel van het assessment. Afhankelijk van de functie waarop je gesolliciteerd hebt, kan een praktijksimulatie ook van jou gevraagd worden. Je neemt dan bijvoorbeeld deel aan een rollenspel.


   Zetten wij ons samen volledig in?

   De uitslag van het assessment geeft ons een goed beeld van de kandidaten. Wij maken op basis van de uitslag dan ook een beslissing met welke kandidaat we verder gaan en stellen die kandidaat voor aan de teamleider van de functie. Bevalt dit gesprek van beide kanten, dan volgt een aanbod. Ben jij niet gekozen, dan kunnen wij verder kijken of een andere functie beter geschikt voor jou is en jou in contact brengen met die teamleider. Gaat dat gesprek voor iedereen naar wens, dan volgt alsnog een aanbod.

   De uitslag van het assessment blijft in jouw personeelsdossier bewaard. We weten waar jij voor wilt gaan en willen jou graag begeleiden en om daar te komen. De uitslag geeft goed aan welke vaardigheden en competenties jij daarvoor nog aan zult moeten leren. Ook zien we de logische carrièrestappen om te komen waar jij wilt komen.

   afbeelding-inzet


   Zetten we ons ieder apart volledig in?

   Kom jij niet bij ons in dienst, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt je, met de uitslag in je hand, volledig inzetten om zelf te komen waar je wilt komen door bijvoorbeeld gerichte opleidingen te gaan volgen. Een aan het assessment aangepast curriculum vitae, in combinatie met jouw sollicitatie op de vacature waarbij jouw profiel gevraagd wordt, geeft jou volop kansen.

   TRESPA maakt gebruik van HRorganizer assessment 

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in TRESPA assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen