Tegenwoordig zijn er vele bedrijven die gespecialiseerd zijn in werving en selectie voor uiteenlopende organisaties. Een voorbeeld hiervan is de HP Groep, welke diverse HP Groep assessments opzet voor bedrijven en ondernemers. Deze assessments zijn meer en meer een vast onderdeel van het sollicitatieproces. Immers kun je middels dergelijke capaciteitentoetsen het beste beeld verkrijgen over iemands competenties, kwaliteiten, capaciteiten en plus- en minpunten. Dit stelt je in staat om een betere match te vinden tussen een functie en de potentiële werknemer.


logo-HP-groep

Inhoudsopgave


  • Over HP Groep
  • Persoonlijk progressie systeem
  • Sterke en minder sterke punten
  • Verbeterpunten
  • Succes
  • Voorbereiden op het HP Groep assessment


   Over HP Groep
   HP Groep ontwikkelt assessments voor uiteenlopende organisaties. Elke unieke functie vergt immers weer andere vaardigheden en competenties. Al sinds 1994 helpt HP Groep verschillende organisaties bij het vinden van de meest geschikte kandidaat voor een functie. Zowel werkgevers als HR managers zijn frequent de opdrachtgevers. Om een goede match voor een functie te vinden, wordt een HP Groep assessment ontwikkeld. Hier worden de competenties getest die van belang zijn voor de functie. Zo vinden organisaties de beste man of vrouw voor een functie.


   Persoonlijk progressie systeem
   Door sterke en minder sterke punten in kaart te brengen, kun je zien waar je jezelf nog kunt verbeteren. Bij een persoonlijk progressie systeem wordt jouw vooruitgang in de gaten gehouden. Welke stappen neem je om een minpunt te verbeteren? Is er vooruitgang zichtbaar? Dergelijke vragen zullen beantwoord worden. Zo zal ook jouw groeipotentieel in kaart gebracht worden.


   Sterke en minder sterke punten
   Iedereen heeft zo zijn plus- en minpunten. Pluspunten bezit je al, dit zou jouw vaardigheden en competenties. Je blinkt uit op deze gebieden. In het geval van sommige functies kan het een enorm pluspunt zijn wanneer je over bepaalde vaardigheden beschikt. Echter heeft iedereen ook zo zijn minpunten. Sommige kwaliteiten kunnen beter, en soms kan het zijn dat je ergens niet goed in bent. Dit is helemaal niet erg. Je kunt deze vaardigheden nog verbeteren. En soms blijkt dat je beter past bij een andere functie dan je huidige. Dit is wat een HP Groep assessment je kan tonen.


   Verbeterpunten
   Wanneer je jouw sterke en minder sterke punten in kaart hebt gebracht, kunnen op basis hiervan verbeterpunten benoemd worden. Dit zijn de punten waarop je vooruitgang tracht te boeken.


   Succes
   Lukt het je om voldoende vooruitgang te boeken op jouw verbeterpunten? Succes! Aan de hand van een nieuwe HP Groep assessment zal vastgesteld worden of en hoeveel je vooruit bent gegaan op een bepaald gebied.


   Voorbereiden op het HP Groep assessment
   Een HP Groep assessment kan van grote invloed zijn op jouw kansen op een nieuwe baan. Door te kunnen tonen dat je over een aantal kwaliteiten beschikt, vergroot je de kans dat een organisatie je als een goede match met een functie beschouwt. Daarom is het van belang je zo goed mogelijk voor te bereiden op een HP Groep assessment. Dit kun je doen via  onze assessment training. Op deze website vind je diverse capaciteitentesten die goed aansluiten op de assessments die je kunt verwachten bij de HP Groep. Natuurlijk zal er geen 100% overlap zijn, maar desalniettemin ben je aan de hand van deze toetsen beter voorbereid. En dat is het belangrijkste.


   Nog meer oefenen voor het HP Groep assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in HP Groep assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen