09 november 2021 
2 min. leestijd

Breuken oefenen

Breuken oefenen

Ben jij goed bekend met breuken of word je onzeker als het tijdens een capaciteitentest over breuken gaat? Het is belangrijk dat je kiest voor breuken oefenen uiteraard voor een goed resultaat, maar ook om zelfverzekerd te zijn als deze in een test voorkomen. Tijdens een capaciteitentest kun je te maken krijgen met breuken, deze keren terug bij het onderdeel hoofdrekenen. Het is van belang dat je vooraf kennis hebt van de manieren waarop je de verschillende sommen moet oplossen. Tijdens je assessment kun je namelijk zomaar een paar breuken voor je neus krijgen en wat doe je als je het niet weet? Je raakt in paniek, je wordt onzeker, je wordt zenuwachtig en dit komt je test niet ten goede. Zorg er daarom voor dat je alle onderdelen van een assessment vooraf gaat oefenen, zodat je weet wat er van je wordt verwacht. Daarbij is een goede voorbereiding essentieel om je te onderscheiden van de andere kandidaten.  Breuken oefenen voorkomt dat je op dit onderdeel uitvalt, dus zorg dat je je optimaal gaat voorbereiden. Je vindt bij ons voorbeelden, uitleg, tips en je kunt breuken oefenen. Succes en oefenen maar! Wil je meer capaciteitentesten oefenen? Bekijk dan onze trainingspakketten onderaan de pagina.


Inhoudsopgave

een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training

Breuken voorbeeld

Aan de hand van een breuken voorbeeld leggen we je graag uit hoe het werkt. Voor sommige mensen is het wellicht eenvoudige stof, dat geldt echter niet voor iedereen. Daarom volgt hier uitleg vanaf het begin. Hierdoor kun jij je alles eigen maken en het principe ontdekken hoe de breuken werken.

Oefen hier je breukenBreuken uitlegBreuken oefentest

Loading...


Breuken tips

Tijdens het breuken oefenen zijn er veel tips die je toe kunt passen. Deze geven we je graag met gepaste uitleg, zodat je kunt bekijken welke tips je helpen. Aan de hand van deze tips kun je dan de breuken oefeningen maken en kijken hoe je het er vanaf brengt.

Hier hebben we nog een aantal tips op een rijtje gezet:

  • Denk bij de breuken aan een taart
  • Niet alles in 1 keer willen leren
  • Oefening baart kunst
  • Breuken vereenvoudigen. Als je een paar grote breuken voor je hebt, kijk dan eens naar breuken vereenvoudigen. Hier een paar voorbeelden.

4/20 = 1/5, want zowel 4 als 20 kunnen we delen door 4

12/36 = 1/3, want zowel 12 als 36 kunnen we delen door 12

8/40 = 1/5, want zowel 8 als 40 kunnen we delen door 8


Nog meer breuken oefenen

Wil je nog meer breuken oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier of bekijk de trainingspakketten hieronder om verder te gaan.

€27,-


Assessment A

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.

€47,-


Assessment B

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


€37,-


Assessment C

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen