09 november 2021 
1 min. leestijd

Capaciteitentest Defensie Oefenen

Capaciteitentest Defensie Oefenen

Militair worden is niet voor iedereen weggelegd. Het is een zwaar traject en ook de werkzaamheden kunnen veel invloed hebben op jouw lichaam en je geestelijke gesteldheid. Als je als militair aan de slag wilt gaan, moet je je wenden tot de Marinekazerne in Amsterdam. Hier wordt door het UWV assessment een voorlichting gegeven, door middel van het Ixly assessment. Voordat je aan de capaciteitentest van de defensie begint, moet je goed weten wat jou te wachten staat. Zo ben je namelijk op alles voorbereid en kun je jouw score aanzienlijk verhogen. Het is daarom goed om te kijken wat de capaciteitentest van de defensie inhoudt en welke onderdelen je nog meer kunt verwachten.


Inhoudsopgave

een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training

Capaciteitentest defensie uitleg

Voordat je de capaciteitentest van de defensie gaat maken, krijg je een administratieve voorselectie. Zodra jouw aanmelding is binnengekomen, wordt namelijk gekeken of je de juiste leeftijd en vooropleiding hebt. Ook dien je een Nederlandse nationaliteit te hebben om in aanmerking te komen voor een functie binnen de defensie. Wanneer dit allemaal van toepassing is op jou, mag je door naar de volgende stap en ga je het selectie- en keuringsproces in.  Op dat moment ga je door naar de psychologische selectie en begint het zwaardere werk.


Capaciteitentest defensie oefentest

Loading...


Capaciteitentest defensie tips

  • Planning helpt jou voorbereiden op de capaciteitentest defensie
  • Wissel theorie en praktijk af
  • Toon jouw ambities tijdens het interview
  • Het is van belang dat je voor deze onderdelen goed uitgerust bent
  • Jouw conditie moet ruimschoots in orde zijn


Nog meer oefenen voor de capaciteitentest defensie

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de Defensie Training Met de Defensie Training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Doe hier de defensietest training

€27,-


Assessment A

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.

€47,-


Assessment B

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


€37,-


Assessment C

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen