09 november 2021 
1 min. leestijd

Getallenreeksen

Getallenreeksen

Getallenreeksen zijn een vast onderdeel van een sollicitatieprocedure. Deze zijn namelijk opgenomen in een capaciteitentest, die bij ieder assessment terugkomt. Het maakt daarom niet uit of jij een selectie assessment tijdens jouw sollicitatieprocedure moet gaan doen of een loopbaanassessment. Je zult deze reeksen altijd terugzien. Het is daarom van belang dat je jezelf op de juiste manier voorbereid en alle informatie en oefeningen verzamelt om jouw score positief te kunnen beïnvloeden. Wij helpen jou graag op weg om jou zo goed mogelijk te laten scoren op dit onderdeel. Wil je nog meer capaciteitentesten oefenen? Bekijk dan onze trainingspakketten onderaan de pagina.


Inhoudsopgave


een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training

Getallenreeksen voorbeeld

Om een beter beeld te krijgen van hoe de getallenreeksen getest worden hebben we hier een voorbeeld.

Oefen hier je getallenreeksen

In dit geval is het juiste antwoord B, omdat er bij elk getal 5 bijkomt.


Uitleg getallenreeksen

Getallenreeksen worden ook wel cijferreeksen genoemd. Dit is een reeks met een aantal cijfers, waarbij het laatste cijfer is weggelaten. Het is aan jou om dit cijfer in te vullen aan de hand van de gegeven antwoorden. Voordat je het antwoord kunt geven, moet je weten wat het onderlinge verband is tussen de cijfers. Getallenreeksen oefentest

Loading...


Getallenreeksen tipsNog meer getallenreeksen oefenen

Wil je nog meer getallenreeksen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk de trainingspakketten hieronder om verder te gaan.


€27,-


Assessment A

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.

€47,-


Assessment B

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


€37,-


Assessment C

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen