Het Omroep Gelderland assessment gaat de lucht in. Wij zijn de publieke omroep Gelderlanders. Samen met meer dan 150 medewerkers brengen wij dagelijks het nieuws, weetjes en hulpvragen uit de regio bij onze mensen thuis. Dit doen wij via de radio, de televisie, onze website en social media.

Inhoudsopgave
    • Het Omroep Gelderland assessment is er voor Gelderlanders
    • Hoe bereik jij Gelderlanders?
    • Brengen wij samen ons nieuws naar de Gelderlanders?
    • Brengen we het nieuws niet samen?
    • Het Omroep Gelderland assessment is er voor Gelderlanders     Wij bieden onze kijkers, luisteraars en volgens het regionale nieuws en brengen onze regionale culturele activiteiten onder de aandacht door diverse programma’s, waaronder de actuele evenementen, op dit gebied uit te zenden. Ook vragen wij aandacht voor regionale acties op het gebied van vrijwilligerswerk.

     Onze medewerkers gaan dagelijks voor het maken van de beste programma’s via alle kanalen waarmee wij onze doelgroep bereiken. Steeds met het belang van ‘onze Gelderlanders’ voorop. Om het beste uit ons te halen, maken wij tijdens de sollicitatieprocedure gebruik van een assessment.

     Het logo van Omroep Gelderland

     Hoe bereik jij Gelderlanders?     Je kunt bij ons solliciteren door jouw motivatie met curriculum vitae te mailen. Wij bekijken nauwkeurig de door jou verstrekte informatie en selecteren uit alle reactie de best bij ons passende kandidaten. Er volgt dan een eerste gesprek waarin we van beide kanten af kunnen tasten of het een goede keuze lijkt om met elkaar verder in gesprek te gaan. Is dit het geval, dan vragen wij jou deel te nemen aan een assessment.

     Tijdens het assessment komen jouw persoonlijkheid, jouw vaardigheden en competenties naar boven. Dit wordt door psychologen gedaan aan de hand van vragenlijsten, testen en soms praktijksimulaties. De exacte inhoud van het assessment is sterk afhankelijk van de functie waarop jij gesolliciteerd hebt.

     Standaardonderdeel van ieder assessment bij ons is dat jouw persoonlijkheid, innerlijke drive en ambities worden bekeken aan de hand van de antwoorden die jij geeft op vragen. Voorbereiden is niet nodig, je bent wie je bent en wij zien graag wie dat dan is. Jouw vaardigheden, competenties, sterke en minder sterke punten en groeimogelijkheden worden getoetst door vragen en korte testen. Ook hier is voorbereiding niet nodig. Wij zien aan de hand van jouw groeimogelijkheden wat jij verder nog in je hebt. Is het voor de functie noodzakelijk om jou ook daadwerkelijk aan het werk te zien, dan geven wij jou een praktijksituatie of rollenspel waarin jij jouw vaardigheden kan laten zien. Ook hier is een voorbereiding niet nodig.

     De provincie Gelderland

     Brengen wij samen ons nieuws naar de Gelderlanders?     Na het eerste gesprek en het verslag van het assessment nemen wij een beslissing over wie onze nieuwe collega wordt. Ben jij dit, dan volgt het voorwaardengesprek en kan je aan de slag. Jouw assessment, met daarin jouw groeimogelijkheden, komt bij ieder gesprek over mogelijke groei op tafel. We kunnen samen precies bepalen welke punten jij kunt verbeteren om groei voor jezelf mogelijk te maken.

     Nieuws

     Brengen we het nieuws niet samen?     Gaan wij voor een andere kandidaat, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt in het rapport van het assessment een goed handvat vinden waarmee je op de arbeidsmarkt aan de slag kunt. Zo kan je bijvoorbeeld solliciteren op een precies op jouw profiel aansluitende vacature om zo iets nieuws te brengen bij een andere werkgever.

     Omroep Gelderland maakt gebruik van Vidacto assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Omroep Gelderland assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen