Middels ’s Heeren Loo assessment willen we graag al tijdens de sollicitatieprocedure goed weten wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij bestaan voor en door mensen, dus dat jij op de juiste plek terecht komt, is voor iedereen van belang.

Inhoudsopgave   • Belangrijk voor ’s Heeren Loo assessment
   • Waarom een assessment?
   • Inhoudvanhetassessment
   • Bonus van het assessment
   • Nerveus voor het assessment   • Belangrijk voor ’s Heeren Loo assessment    Wij helpen mensen met een beperking om het maximale uit het leven te halen. Bij ons staat de cliënt en wat hij of zij wil altijd voorop. Als dienstverlener bekijk je, samen met de cliënt en zijn of haar naaste familieleden, de wensen en begeleidt de cliënt om die doelen te bereiken. Je werkt dus altijd in een team: de cliënt, zijn of haar naaste familie en jij als prof. Juist daarom is het van belang dat jij op de juiste plaats binen onze organisatie terecht komt.

    Waarom een assessment?    Voor iedere functie binnen ’s Heeren Loo zijn specifieke persoonlijkheidskenmerken vereist. Sommige kenmerken bezit je van nature, andere kan je aanleren of heb je al aangeleerd. Wij kunnen aan de hand van een psychologische test zien welke kenmerken bij jou het meest ontwikkeld zijn. Daarom zullen wij de resultaten van een psycholigische test zwaar mee laten wegen in de sollicitatieprocedure. Dat is niet alleen voor ons van belang, maar ook voor jezelf. Jij wilt toch ook graag een baan die op jouw lijf geschreven is?

    Waarom?

    Inhoud van het assessment    Zoals gezegd willen wij graag vooraf weten waar wij jou het beste in onze organisatie in kunnen zetten. Om een goed beeld te krijgen van hoe jij echt bent, willen wij graag dat je een geschiktheidsonderzoek doet. Allereerst zullen wij jou in de psychologische test allereerst vragen om persoonlijke vragen volledig naar waarheid in te vullen. Vervolgens zullen wij testen op welke plek jij als persoon het beste in je vel zit en dus ook het beste zal functioneren. Ook dit onderdeel bestaat in eerste instantie uit vragen waar jij eerlijk antwoord op geeft. Je kunt deze onderdelen digitaal, op een plek waar jij je gemakkelijk voelt, doen.

    Op basis van deze twee onderdelen hebben we een goed beeld van waar jij in onze organisatie het beste op je plek zit. Afhankelijk van de functie welke jij en wij in gedachte hebben, kan het assessment nog uitgebreid worden met een rollenspel. Hierin laat jij zien hoe je daadwerkelijk met een cliënt met beperking omgaat. Als je bij ons op kantoor aan de slag gaat en geen cliëntencontact hebt, dan vervalt dit onderdeel van het assessment.

    Bonus van het assessment    Je zult begrijpen dat wij door de psycholigische test behoorlijk veel van en over jou te weten komen. Dat is niet alleen fijn voor ons tijdens de sollicitatieprocedure. We kunnen aan de hand van de uitslag ook, samen met jou, bekijken welk toekomstperspectief jij binnen onze organisatie hebt en welke eventuele aanvullende cursussen jou op deze weg zouden kunnen ondersteunen. Daarnaast krijg jij, aan de hand van de uitslagen, ook goed inzicht in jouw sterke en zwakke punten.

    Bonus

     

    Nerveus voor het assessment    Nervositeit is niet nodig voor het assessment. Wij willen jou graag op de juiste plek zien, het liefst binnen ’s Heeren Loo. Mocht dat nou onverhoopt niet binnen onze organisatie zijn, dan is het in ieders belang om dit zo snel mogelijk te weten.

     

    ’s Heeren Loo maakt gebruik van HRorganizer

     

    Nog meer oefenen
    Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in ’s Heeren Loo assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen