03 december 2015 
0 min. leestijd

Antoniemen gemakkelijker maken?

Antoniemen gemakkelijker maken?

Antoniemen worden bij veel mensen anders opgevat. De een komt er gelijk eenvoudig doorheen, de ander heeft er meer moeite bij. Dit kan aan veel factoren liggen, waardoor je jezelf moet blijven trainen als je er moeite mee hebt. Maar ook mensen die er minder moeite mee hebben zijn gebaat bij een goede oefening voordat zij de capaciteitentest gaan maken. Je kunt er namelijk veel voordelen uithalen als jij goed voorbereid jouw assessment in gaat. Wil je nog meer leren voor de capaciteitentest? Bekijk dan onze assessment trainingen onderaan de pagina.


Inhoudsopgave

een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training

Antoniemen uitleg

Het is belangrijk dat je weet wat ieder onderdeel  van de capaciteitentest inhoudt. Een daarvan is het onderdeel antoniemen. Hiervoor heb je allereerst een goede woordenschat nodig. Zonder deze woordenschat kun je namelijk geen enkele vraag beantwoorden. Je moet namelijk aan kunnen geven wat het tegenovergestelde woord is van het woord dat gegeven wordt.


Antoniemen oefentest

Loading...


Antoniemen oefenen tips

Voordat je aan de slag gaat met het oefenen van antoniemen is het belangrijk om een planning te maken. De tijdsindeling maak je aan de hand van alle onderdelen die terugkomen in de capaciteitentest en de tijd die er is om alles te kunnen oefenen.

Leer omgaan met de stress van de capaciteitentest

Als jouw planning er eenmaal ligt, kun je beginnen met het oefenen van de verschillende onderdelen. Als je de antoniemen gaat oefenen is het belangrijk dat je zoveel mogelijk informatie doorleest. De snelste manier is echter om jouw woordenschat al up-to-date te hebben. Als je het woord ziet, hoef je namelijk niet eerst alle vragen door te lezen. Je weet immers al wat het tegenovergestelde betekent. Dit kan jou veel tijd schelen, waardoor tijdsdruk bij jou niet van toepassing is. De grote hoeveelheid vragen kun je immers direct beantwoorden binnen de gegeven tijd. Je kunt hier ook veel tijd mee winnen voor de onderdelen die jij lastiger vindt.

Antwoorden wegstrepen om tot het goede antwoord te komen

Mocht je een antwoord niet gelijk weten, bekijk dan goed welke antwoorden er gegeven staan onder de vraag. Er zitten immers antwoorden tussen waarvan jij direct weet dat deze er niets mee te maken hebben. Deze streep je weg. Vaak blijft er dan nog maar een antwoord over, welke jij in kunt vullen op het papier.


Nog meer antoniemen oefenen 

Wil je nog meer antoniemen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan of bekijk onze trainingspakketten hieronder.

€27,-


Assessment A

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.

€47,-


Assessment B

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


€37,-


Assessment C

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen