Voor werkgevers volstaat het allang niet meer wanneer je beschikt over een mooi CV en je een gelikt geschreven motivatiebrief hebt meegestuurd. Werkgevers willen een goed beeld van jouw kwaliteiten. Een CV en een motivatiebrief tonen hen jouw relevante ervaring en geven een beeld, maar geen volledig beeld. Hiervoor kun je testen en assessments gebruiken. Om je voor te bereiden op dergelijke tests kun je gebruik maken van www.capaciteitentestoefenen.com. Een ASBR Compaz assessment is een voorbeeld van een dergelijke test.


Logo-ASBR

Inhoudsopgave


  • Over ASBR Compaz
  • Selectieassessment
  • Ontwikkelassessment
  • Modulaire tests
  • Voorbereiding op ASBR Compaz Assessment Testen  • Over ASBR Compaz

   Een ASBR Compaz assessment maak je bij het bedrijf ASBR. Dit bedrijf probeert, middels meerdere ASBR Compaz assessments, de kwaliteiten en capaciteiten van potentieel nieuwe medewerkers in kaart te brengen. Handig voor werkgevers. Maar ook werknemers staan zij bij op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het plannen van de eigen carrière. Door het maken van een ASBR Compaz assessment kom jij meer te weten over jezelf, en bovendien zien potentiële werkgevers in één oogopslag wat jouw kwaliteiten zijn.


   Selectieassessment

   Bij een selectieassessment wordt gekeken of een kandidaat wel echt geschikt is voor een functie. Hierdoor wordt de kans op een goede match tussen werkgever en werknemer vergroot. Het geeft de werkgever een beeld van hoe de potentiële werknemer zal functioneren binnen een bepaalde baan. Gedrag en vaardigheden worden in beeld gebracht. Ook psychologisch onderzoek en praktijksimulaties kunnen onderdeel zijn van deze ASBR Compaz assessment.


   Ontwikkelassessment

   Deze ASBR Compaz assessment is vooral bedoeld om je eigen groeimogelijkheden in kaart te brengen. Wat zijn je capaciteiten? Bij welke functie passen deze? Heb ik mogelijkheden om bepaalde capaciteiten (verder) te ontwikkelen? Welke functies sluiten aan op mijn persoonlijkheid? Op dergelijke vragen zul je een antwoord krijgen na het maken van de ontwikkelassessment. Na het maken van deze test kun je een stappenplan ontwikkelen om jouw loopbaantraject verder in kaart te brengen.


   Modulaire tests

   Tot slot zijn er nog een hoop uiteenlopende modulaire tests die je kunt maken bij ASBR. Deze leggen jouw kwaliteiten en talenten bloot. Hierbij zijn diverse tests mogelijk. Zo zijn er test die jouw drijfveren en motivatie bekijken, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om te bekijken welk team rol binnen een bedrijf het beste bij jou past. Tevens kun je bekijken wat jij belangrijk vind bij een baan, wat jouw talenten en competenties zijn, wat jouw intelligentieniveau is en of deze toereikend is voor jouw ideale baan.


   Voorbereiding op ASBR Compaz Assessment Testen

   Een ASBR Compaz assessment kan best een zenuwslopende onderneming zijn. Immers is het van groot belang om deze goed te maken. Niet alleen krijg je zo een goed beeld over jezelf, maar door de ASBR Compaz assessment goed te maken vergroot je de kans op een nieuwe baan. Als je jouw kwaliteiten immers op een goede manier etaleert, zal dit een potentiële werkgever aanspreken. Daarom is het slim om tests die vergelijkbaar zijn met de ASBR Compaz assessment te oefenen via www.capaciteitentestoefenen.com. Hier vind je alles wat je nodig hebt op jouw ASBR Compaz assessment test tot een succes te maken.

   icoon-zenuw-slopend

    

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in ASBR Compaz assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen