Tijdens het sollicitatieproces kun je eigenlijk niet meer om capaciteitentests heen. Voor werkgevers zijn dergelijke toetsen de beste manier om uit te vinden of iemand ook daadwerkelijk over de competenties beschikt voor een baan. Tevens worden andere kwaliteiten en capaciteiten op deze manier in kaart gebracht. Voor een potentiële werknemer is het dan ook van belang om goed te scoren voor deze toetsen. Je kunt vergelijkbare capaciteitentesten alvast oefenen via onze assessment training. Op deze manier kun je ook oefenen voor een GITP assessment.


logo-GITP

Inhoudsopgave


  • Over GITP
  • PiCompany Figuurreeks
  • PiCompany Analogieën
  • PiCompany Cijferreeks
  • PiCompany Matrixen
  • PiCompany Progressie Systeem
  • Sterke en zwakke punten
  • Voorbereiding op een GITP assessment


   Over GITP
   Zowel op individueel niveau als op organisatie niveau biedt GITP oplossingen. Aan de hand van een GITP assessment worden de individuele kwaliteiten en capaciteiten van een persoon in kaart gebracht. Dit kan erg interessant zijn voor de persoon zelf, die zo een beter beeld krijgt van de eigen vaardigheden. Dit kan van pas komen wanneer deze persoon op zoek is naar een functie die beter aansluiten op de eigen capaciteiten. Ook voor organisaties is een GITP assessment interessant. Dit vergroot de kans dat de meest geschikte kandidaat voor een functie gevonden wordt.


   PiCompany Figuurreeks
   Verbanden leggen en nieuwe informatie verkrijgen uit reeksen, voor vele banen is het een belangrijke vereiste. Vandaar deze GITP assessment. Je krijgt een reeks aan figuren te zien, waarna je zelf bepaalt welke figuur hierna het beste in de reeks past.


   PiCompany Analogieën
   Verbale intelligentie kan op meerdere manieren gemeten worden. Deze GITP assessment is er één van. Tijdens deze toets krijg je steeds paren van woorden te zien. Aan jou de taak om het verband tussen de twee woorden vast te stellen.


   PiCompany Cijferreeks
   Bij menig baan zul je op de één of andere manier wel eens te maken krijgen met cijfers. Bij sommige banen is dit meer dan anderen, bijvoorbeeld wanneer je als accountant aan de slag gaat. Cijferreeksen brengen het cijfermatige inzicht van een persoon in kaart. Je ziet een reeks cijfers, waarna het aan jou is om het hierop volgende cijfer te vinden.


   PiCompany Matrixen
   Soms moet je verschillende soorten informatie met elkaar vergelijken, op zoek naar nieuwe informatie. Tijdens deze GITP assessment komt dit aan bod. Jouw vermogen om cijfers te vergelijken en hieruit nieuwe kennis te laten ontstaan wordt hierbij getest.


   PiCompany Progressie Systeem
   GITP assessments kunnen ook op individueel niveau uitgevoerd worden. Hierbij worden kwaliteiten in kaart gebracht, maar ook worden verbeterpunten benoemd. Middels het progressie systeem wordt de vooruitgang bijgehouden.


   Sterke en zwakke punten
   Iedereen heeft sterke en zwakke punten. Het hebben van zwakke punten is niet per definitie slecht. Het houdt alleen in dat je ook nog wat verbeterpunten hebt. Bij het vinden van een geschikt persoon voor een functie, worden de sterke en zwakke punten tegen elkaar afgewogen. Zo wordt de beste match gevonden.


   Voorbereiding op een GITP assessment
   Het is goed mogelijk om jezelf voor te bereiden op een GITP assessment. Op onze assessment training vind je diverse testen die je een goed beeld zullen geven van wat je kunt verwachten tijdens een GITP assessment. Niet alleen kan een GITP assessment je een beter beeld over je eigen capaciteiten opleveren. Maar een goed gemaakte GITP assessment zou je ook nog eens een uitstekende baan kunnen opleveren. Het belang om deze GITP assessment goed te maken is dus groot.


   Nog meer oefenen voor een GITP assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in GITP assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen