Het is voor de werkgever van nu een stuk eenvoudiger om informatie over een potentiële medewerker te vergaren. CV’s, motivatiebrieven en dergelijken geven louter een oppervlakkig beeld van een kandidaat. Een capaciteitentest zegt daarentegen veel meer over de kwaliteiten van een kandidaat. Tevens kan op deze wijze de kwaliteiten van een kandidaat vergelijken worden met de vereiste competenties voor een functie. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een Mercuri Urval assessment gebruiken.


logo-mercuri-Urval

Inhoudsopgave


  • Over Mercuri Urval
  • Psychometrische analyse
  • Cognitieve tests
  • Diepte interviews
  • Loopbaanevaluaties
  • Retail & FMCG
  • Energie
  • Financiële- en zakelijke dienstverlening
  • Industrie en productie
  • Life science, farma en gezondheidszorg
  • Bouw en vastgoed
  • Publieke sector
  • Technologie, media en telecommunicatie
  • Transport en logistiek
  • Voorbereiding op een Mercuri Urval assessmentt


   Over Mercuri Urval
   Mercuri Urval staat organisaties bij als het gaat om het beantwoorden van diverse vraagstukken. Veelal gebeurt dit aan de hand van een Mercuri Urval assessment. De meest voorkomende werkzaamheden van deze organisatie zijn recruiten, analyseren, consulten en adviseren. Door gebruik te maken van een Mercuri Urval assessment, zul je medewerkers vinden die een betere match zijn met hun functie.


   Psychometrische analyse
   Om een goede match te vinden voor een bepaalde functie, kun je dus gebruik maken van een Mercuri Urval assessment. Eén hiervan is de psychometrische analyse. Hierin wordt getest wat voor persoonlijkheid je bent en hoe je omgaat met stressvolle situaties. Van belang is dat je de juiste oplossingen weet te vinden hiervoor.


   Cognitieve tests
   Bij deze Mercuri Urval assessment worden de cognitieve capaciteitenvan iemand in kaart gebracht. Een voorbeeld hiervan is een IQ test. Doel is om de algemene ontwikkeling te duiden.Diepte interviews
   Tijdens een diepte interview kunnen uiteenlopende onderwerpen aan bod komen. Doel is om op deze manier een kandidaat voor een functie zo compleet mogelijk in beeld te brengen. Vragen hebben vooral betrekking op de loopbaan, maar ook persoonlijke vragen kunnen aan bod komen. Hierbij gaat het vooral om vragen over de eigen persoonlijkheid.


   Loopbaanevaluaties
   Waar wil je heen met jouw loopbaan? Wat is jouw motivatie? Wil je doorgroeien? Pas je wel bij je huidige functie? Op deze en andere vragen zal een antwoord komen na het uitvoeren van een loopbaanevaluatie.


   Retail & FMCG
   Mercuri Urval staat vele soorten klanten bij aan de hand van een Mercuri Urval assessment. Eén van de sectoren die van advies wordt voorzien is de retail sector. Hierbij is het van belang dat medewerkers goed met klanten kunnen omgaan en ook de nodige kennis bezitten over het assortiment.


   Energie
   Ook energiebedrijven maken gretig gebruik van de toetsen van Mercuri Urval. Zo vinden zij medewerkers die een goede match zijn voor de openstaande functie.


   Financiële- en zakelijke dienstverlening
   Bij deze sector is het van belang dat medewerkers zowel over een goede algemene ontwikkeling als een normale psychologische conditie vertonen. Daarom wordt gebruik gemaakt van een Mercuri Urval assessment om dit te meten.


   Industrie en productie
   In deze industrie zijn er vele verschillende functies te vinden. Elk heeft zijn eigen profiel met hieraan gelinkte competenties. Middels een Mercuri Urval assessment ontdek je wie het beste bij welke functie past.


   Life science, farma en gezondheidszorg
   Hieronder vallen alle bedrijven die, centraal of perifeer, te maken hebben met gezondheidszorg.


   Bouw en vastgoed
   Makelaars moeten niet alleen huizen kunnen verkopen, maar tijdens gesprekken met geïnteresseerden moeten ze ook hun algemene kennis kunnen etaleren. Dit kun je meten via een Mercuri Urval assessment.


   Publieke sector
   Ook voor deze sector is er een Mercuri Urval assessment op maat.


   Technologie, media en telecommunicatie
   Bij deze sector is het van belang dat een medewerker over goede communicatievaardigheden beschikt.


   Transport en logistiek
   Tot slot is er ook voor deze sector een passende Mercuri Urval assessment.


   Voorbereiding op een Mercuri Urval assessment
   Op een Mercuri Urval assessment kun je jezelf voorbereiden. De beste manier om dit te doen is via onze assessment training.. Hier vind je vele tests en oefentoetsen die uitstekend aansluiten op de assessments van Mercuri Urval. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid bent op een dergelijke test. Immers kan er veel afhangen van het goed maken van een Mercuri Urval assessment. Het kan het verschil zijn tussen wel of geen baan. Daarnaast verkrijg je zo een uitstekend inzicht in je eigen kunnen.   Nog meer oefenen voor een Mercuri Urval assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Mercuri Urval assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen