Als werkgever of werkzoekende zul je geregeld te maken krijgen met een test. Doel van een dergelijke test, bijvoorbeeld een Thalento assessment, is om jouw vaardigheden in kaart te brengen. Zo kan je werknemer zien wat jouw kwaliteiten zijn en of je misschien nog door kunt groeien naar een betere functie. En ook als werkzoekende is het aan te raden je goed voor te bereiden op een Thalento assessment via onze assessment training. Wie weet leidt een goed gemaakte Thalento assessment wel tot een goede baan.


logo-thalento

Inhoudsopgave


  • Over Thalento
  • Werven
  • Ontwikkeling
  • Loopbaanoriëntatie
  • Abstract redeneren
  • Numeriek redeneren
  • Verbaal redeneren
  • Voorbereiding op een Thalento assessment


   Over Thalento
   Thalento staat organisaties bij als het gaat om het werven en selecteren van gepaste kandidaten voor een functie. Daarnaast staat het bedrijven bij als het gaat om het in kaart brengen van de kwaliteiten en vaardigheden van huidige werknemers. Zo kan het rendement van een organisatie nog meer geoptimaliseerd worden. Voor bedrijven is het immers best een uitdaging om de beste matches voor bepaalde functies te vinden. Een Thalento assessment kan hier bij helpen. Er zijn vele soorten Thalento assessments, waar je hieronder over kunt lezen.


   Werven
   Tijdens de werving tracht Thalento de beste kandidaten voor een functie te vinden. Het kaf wordt van het koren gescheiden, zodat een bedrijf of organisatie alleen kandidaten overhoudt die ook daadwerkelijk goede matches met een functie zijn.   Ontwikkeling
   Thalento staat tevens werknemers bij als het gaat om hun ontwikkeling. Ten eerste worden de kwaliteiten en vaardigheden in kaart gebracht middels een Thalento assessment. Zo komen sterke en minder sterke punten naar boven. Het doel is om deze minder sterke punten te verbeteren. Dit is essentieel voor je ontwikkeling binnen een bedrijf.


   Loopbaanoriëntatie
   Twijfel je of jouw huidige functie wel bij je past? Ben je werkzoekende maar weet je nog niet zeker wat je wil? Wil je weten welke functie wel bij je past? Ook hierbij kan een Thalento assessment je verder op weg helpen. Bij elke stap staat deze organisatie je bij.


   Abstract redeneren
   Een onderdeel van een Thalento assessment kan abstract beredeneren zijn. Vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van reeksen. Dit kunnen figuren zijn maar ook cijfers, en daarnaast kunnen deze op een rij of in een matrix geplaatst worden. Aan jou de taak om na het zien van een reeks het daarop volgende figuur of cijfer te vinden.


   Numeriek redeneren
   Cijfers kunnen tevens een belangrijk onderdeel van een baan zijn. Daarom zijn er Thalento assessment waarbij het cijfermatig inzicht getest wordt via bijvoorbeeld numeriek redeneren. Hierbij worden cijfers getoond, bijvoorbeeld in de vorm van een tabel of een diagram. Aan jou de taak om vragen te beantwoorden en nieuwe info te vinden aan de hand van deze cijfers.


   Verbaal redeneren
   Bij dit onderdeel krijg je een tekst te lezen. Na het lezen van de tekst dien je vragen te beantwoorden. Deze worden in de vorm van stellingen gegeven. Aan jou de taak om, middels jouw begrijpend lezen vaardigheden, deze vragen naar behoren te beantwoorden.


   Voorbereiding op een Thalento assessment
   Om meerdere redenen is het aan te raden om alvast te oefenen voor een Thalento assessment via onze assessment training. Immers kunnen er positieve gevolgen zijn wanneer je een Thalento assessment goed maakt. Ten eerste krijg je een goed beeld van je capaciteiten en vaardigheden. Wanneer je deze test voor een werkgever maakt, ziet deze jouw doorgroeimogelijkheden en toon je misschien wel dat je ook geschikt bent voor een betere functie. Als sollicitant kan een goed gemaakte Thalento assessment je een baan opleveren. Genoeg redenen om te oefenen, dus!   Nog meer oefenen voor een Thalento assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Thalento assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen