Het sollicitatieproces van tegenwoordig is een stuk anders dan vroeger. Vaste onderdelen zoals het tonen van je CV, een motivatiebrief en het gesprek zelf zijn er nog steeds, maar het komt steeds vaker voor dat je tevens een assessment dient te maken. Zo krijgen werkgevers een beter beeld van jouw capaciteiten en hoe deze aansluiten op de vereisten voor een functie. Ook als werknemer kun je zo’n assessment moeten maken. Zo kunnen je kwaliteiten in beeld gebracht worden en kan er gekeken worden of je vooruitgang boekt op het gebied van je mindere kanten. Er zijn vele organisaties die zulke testen creëren. Eén hiervan is TMA Methode, met zijn eigen TMA Methode assessment.


logo-TMA-methode

Inhoudsopgave


  • Over TMA Methode
  • Selectie-, ontwikkeling-, mobiliteit-, beroepskeuze- en re-integratievraagstukken
  • Logisch figuurlijk, cijfermatig en taal inzicht
  • Controleren
  • Rekenvaardigheid
  • Voorbereiden op een TMA Methode assessment


   Over TMA Methode
   TMA Methode staat organisaties bij als het gaat om diverse vraagstukken. Deze hebben veelal te maken met de af- en toestroom van werknemers. De vragen van een TMA Methode assessment hebben hier dan ook vaak mee te maken. Hoofddoel is om de kwaliteiten van een participant in kaart te brengen. Ook zaken als competentie, motivatie, ambitie en dergelijken kunnen aan bod komen. TMA Methode assessments zijn er in allerlei soorten en maten.


   Selectie-, ontwikkeling-, mobiliteit-, beroepskeuze- en re-integratievraagstukken
   TMA Methode assessments hebben te maken met uiteenlopende vraagstukken. Zo zijn er bijvoorbeeld selectievraagstukken: welke kandidaten voor een baan sluiten het beste aan op de vereiste competenties? Ook kan er gekeken worden naar de ontwikkeling van huidige werknemers, om zo de groeipotentie van iedereen in beeld te brengen. Voor werkzoekenden kan een TMA Methode assessment inzicht bieden in welke functie nu eigenlijk het beste op hun kwaliteiten aansluit. Tot slot staat TMA Methode individuen bij die na een lange tijd weer willen re-integreren op de arbeidsmarkt.   Logisch figuurlijk, cijfermatig en taal inzicht
   Voor een werkgever is het van belang om te zien dat je logisch kunt denken en goed informatie kunt verwerken. Dit kan op diverse manieren binnen een TMA Methode assessment getoetst worden. Zowel figuurlijk, cijfermatig als taalkundig kunnen jouw inzichten getest worden. Zo krijgt een werkgever een goed beeld van jouw algemene kennis en inzichtelijkheid.


   Controleren
   Werkgevers willen werknemers die goed werk afleveren. Hierbij moeten ze strak te werk gaan, alles moet gecontroleerd worden. Er mag nooit sprake zijn van afgeraffeld werk. Dit kan gecontroleerd worden middels een TMA Methode assessment.


   Rekenvaardigheid
   Voor sommige banen is het van belang om over cijfermatig inzicht te beschikken. Dit kan getoetst worden aan de hand van een TMA Methode assessment die speciaal bedoeld is om de rekenvaardigheid van een persoon in kaart te brengen. Binnen no time kan een werkgever zien wie er over cijfermatig inzicht beschikt.   Voorbereiden op een TMA Methode assessment
   Een TMA Methode assessment kan vele positieve gevolgen voor je hebben. Daarom is het zeker aan te raden om je hierop goed voor te bereiden via onze assessment training. Hier vind je vele testen die goed aansluiten op de vragen die je ongeveer kunt verwachten tijdens een TMA Methode assessment. Zo heb je meteen een streepje voor op je concurrenten. En bovendien kunnen de gevolgen uiterst positief zijn. Niet alleen kan het je een baan opleveren, maar je kunt jezelf ook verder blijven ontwikkelen. Dit alles maakt oefenen via deze site de moeite waard.   Nog meer oefenen voor een TMA Methode assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in TMA Methode assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen