09 november 2021 
1 min. leestijd

Cognitieve capaciteiten politietest

Cognitieve capaciteiten politietest

Een functie bij de politie in de wacht slepen, kan niet zonder een hoge score voor de cognitieve test politie. Deze test toetst jouw capaciteiten aan de hand van verschillende vaardigheden, waaruit blijkt of jij geschikt bent voor de functie. Voordat je de capaciteitentest moet gaan maken is het verstandig om te weten wat je kunt verwachten en welke onderdelen er voorbereid moeten worden. Aan de hand van onderstaande informatie weet jij precies hoe je hoog moet gaan scoren voor de cognitieve test. Wil je nog meer capaciteitentesten oefenen? Vergeet dan niet om een kijkje te nemen onderaan de pagina voor onze assessmenttrainingen.

Inhoudsopgave

een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training

Cognitieve politietest uitleg

De cognitieve test politie test jouw vaardigheden aan de hand van verschillende onderdelen. Je moet immers verschillende werkzaamheden uit kunnen voeren bij de politie, waarvoor veel capaciteiten vereist zijn. Daarom geeft deze test een goed inzicht aan zowel jezelf als jouw werkgever over de beschikbare kennis en vaardigheden. Je ontwikkelt hiermee jouw zelfkennis en kunt met jouw score bekijken waar jouw kernkwaliteiten en ontwikkelpunten liggen. Dit biedt ook mogelijkheden voor de toekomst, doordat er beter ingespeeld kan worden op doorgroeimogelijkheden. 


Cognitieve capaciteitentest politie oefentest

Loading...


Onderdelen van de cognitieve politietest


Nog meer oefenen voor de cognitieve politietest

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de Politietest Coaching. Met de Politietest Coaching kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Doe hier de Politietest Coaching€27,-


Assessment A

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.

€47,-


Assessment B

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


€37,-


Assessment C

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen