10 november 2021 
2 min. leestijd

IQ test oefenen

IQ test oefenen

Een IQ test oefenen is een slimme manier om te kijken wat jouw capaciteiten zijn. Een andere naam voor de IQ test is de intelligentietest of de capaciteitentest. Meestal wordt de term capaciteitentest gebruikt. Wil je meer capaciteitentesten oefenen? Bekijk dan onderaan de pagina onze assessmenttraining pakketten.


Inhoudsopgave


een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training


IQ test uitleg

Wanneer je een IQ test gaat maken, wordt er een beroep gedaan op jouw intellectuele vaardigheden. Deze IQ test bestaat uit diverse onderdelen. Daarbij wordt ieder onderdeel gebruikt om een ander stukje van de intellectuele vaardigheden te meten. Op deze manier krijg je een zo goed mogelijk beeld van je eigen denkvermogen. Iedereen die mee gaat doen aan de IQ test, krijgt dezelfde test. Het is dus een eerlijke test waarbij de resultaten goed met elkaar vergeleken kunnen worden.
Iedereen krijgt dezelfde vraagstukken om op te lossen, maar let op, want de IQ test is tijdsgebonden. Je hebt bij ieder onderdeel een bepaalde tijd en binnen die tijd moet je de vragen oplossen. In het begin kan dat erg lastig zijn, je wordt misschien al onzeker als je er aan denkt of je wordt zenuwachtig als je onder tijdsdruk moet presteren. Het is in dat geval belangrijk dat je weet dat je een IQ test kunt oefenen. Je komt er tijdens het oefenen achter wat er van je wordt verwacht en je ervaart tevens hoe het is om onder tijdsdruk te presteren.


IQ test oefenen

Je kunt gratis de IQ test oefenen. De verschillende onderdelen van de capaciteitentest kun je hier gratis oefenen. Zorg dat je de tijd neemt om alles onder controle te krijgen en daardoor zul je ook inzien dat het erg leuk is om te doen. Iedere dag weer merk je dat jij je bepaalde onderdelen eigen hebt gemaakt en je resultaten worden ook steeds beter. Kies daarom ook voor IQ test oefenen, daarmee oefen jij jouw vaardigheden.

Oefen hier gratis de onderdelen:


IQ test oefenen tip

Het is belangrijk dat je de IQ test vaak oefent, herhalen is van groot belang. Oefen alle onderdelen iedere keer weer tot je alles goed beheerst. Ook al zijn er al onderdelen die nu goed lukken, blijf ook deze herhalen. Door af te wisselen met diverse onderdelen blijft het oefenen ook leuker en je ziet dat je steeds meer van de stof gaat beheersen. Jij ontwikkelt je en dat zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft om te oefenen.


Nog meer voor de IQ test oefenen


Wil je nog meer oefenen voor de IQ test? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan of bekijk hieronder onze assessmenttrainingen.

€27,-


Assessment A

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.

€47,-


Assessment B

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


€37,-


Assessment C

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen