12 april 2023 
2 min. leestijd

Eelloo capaciteitentest Tips

Eelloo capaciteitentest Tips

Eelloo is een online platform dat verschillende capaciteitentests aanbiedt om de vaardigheden van kandidaten te meten. Een van deze tests is de Eello capaciteitentest, die wordt gebruikt om de cognitieve vaardigheden en het probleemoplossend vermogen van de kandidaat te beoordelen. In dit artikel zullen we tips en oefenopdrachten delen om je voor te bereiden op de Eello capaciteitentest.

een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training

Tips voor de Eello capaciteitentest:

  1. Lees de instructies zorgvuldig door:

Het is essentieel om de instructies zorgvuldig door te lezen voordat je begint met de test. Dit zal je helpen om de structuur van de test te begrijpen en ervoor te zorgen dat je de vragen goed begrijpt.

  1. Maak gebruik van scrap paper:

Het is toegestaan om scrap paper te gebruiken tijdens de test. Maak hier gebruik van om aantekeningen te maken en berekeningen te doen. Dit kan je helpen om de vragen beter te begrijpen en nauwkeuriger te beantwoorden.

  1. Gebruik je tijd verstandig:

De Eello capaciteitentest heeft een tijdslimiet, dus het is belangrijk om je tijd verstandig te gebruiken. Probeer niet te lang te blijven hangen bij moeilijke vragen en ga door naar de volgende vraag als je vastloopt.

  1. Werk aan je snelheid en nauwkeurigheid:

De Eello capaciteitentest meet niet alleen je cognitieve vaardigheden, maar ook je snelheid en nauwkeurigheid. Oefen daarom met het beantwoorden van vragen onder tijdsdruk om je snelheid en nauwkeurigheid te verbeteren.

Oefenopdrachten voor de Eello capaciteitentest:

Hieronder vind je twee voorbeelden van oefenvragen die vergelijkbaar zijn met de vragen die je kunt verwachten op de Eello capaciteitentest. Lees de vragen zorgvuldig door en werk de antwoorden uit voordat je verder gaat naar de antwoorden.

Voorbeeldvraag 1:

Je krijgt een reeks van getallen te zien, bijvoorbeeld 2, 4, 6, 8, __. Wat is het volgende getal in de reeks?

eellloo capaciteitentest

Voorbeeldvraag 2:

Je krijgt een reeks van letters te zien, bijvoorbeeld A, C, E, G, __. Wat is de volgende letter in de reeks?


Antwoorden oefenopdrachten voor de Eello capaciteitentest:

Voorbeeldvraag 1:

Antwoord: 10

Uitleg: Elke term in de reeks wordt verkregen door 2 op te tellen bij de vorige term. Daarom is het volgende getal in de reeks 8 + 2 = 10.


Voorbeeldvraag 2:

Antwoord: I

Uitleg: Elke term in de reeks wordt verkregen door 2 letters op te tellen bij de vorige term. Daarom is de volgende letter in de reeks G + 2 = I.

 

Conclusie:

De Eello capaciteitentest is een uitdagende test die je cognitieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen meet. Door de tips in dit artikel te gebruiken en regelmatig te oefenen met vergelijk

bare oefenvragen, kun je jezelf goed voorbereiden op de Eello capaciteitentest. Het is belangrijk om de instructies zorgvuldig door te lezen, scrap paper te gebruiken om aantekeningen te maken, je tijd verstandig te gebruiken en te werken aan je snelheid en nauwkeurigheid. Door regelmatig te oefenen met deze vaardigheden, kun je jezelf de beste kans geven om goed te presteren op de Eello capaciteitentest en jezelf te onderscheiden van andere kandidaten.


Nog meer oefenen voor de Eelloo capaciteitentest

Wil je nog meer oefenen voor de Eelloo capaciteitentest? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan of bekijk onze trainingspakketten hieronder.

€27,-


Assessment A

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.

€47,-


Assessment B

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


€37,-


Assessment C

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen