05 april 2023 
2 min. leestijd

PiCompany capaciteitentest oefenen

PiCompany capaciteitentest oefenen

Het is een veelvoorkomend probleem onder studenten en werkzoekenden: de zenuwen slaan toe wanneer er een cognitieve capaciteitentest op het programma staat. De PiCompany capaciteitentest is een bekende test die vaak wordt gebruikt door bedrijven en instellingen om de cognitieve vaardigheden van kandidaten te meten. Maar hoe kun je jezelf het beste voorbereiden op deze test?

een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training


PiCompany Capaciteitentest 

Een goede manier om je voor te bereiden op de PiCompany capaciteitentest is door te oefenen met onze assessment training. Er zijn verschillende oefeningen en trainingen beschikbaar die je kunnen helpen om je cognitieve vaardigheden te verbeteren en te trainen op de specifieke onderdelen van de test. Het is belangrijk om te weten wat voor soort vragen je kunt verwachten in de PiCompany capaciteitentest. De test bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder verbale en numerieke redeneringabstract redeneren  & ruimtelijk inzicht.  Door te weten wat voor soort vragen je kunt verwachten, kun je gerichter oefenen op de onderdelen waar je nog wat extra training kunt gebruiken. 


PiCompany Capaciteitentest oefenen

Er zijn verschillende websites en boeken beschikbaar waarop je oefeningen kunt vinden voor de PiCompany capaciteitentest. Zo kun je bijvoorbeeld online testen maken die vergelijkbaar zijn met de echte test, of kun je boeken aanschaffen die specifiek gericht zijn op het oefenen van cognitieve vaardigheden. Het is belangrijk om te kiezen voor oefeningen die betrouwbaar en relevant zijn, zodat je jezelf niet onnodig voorbereidt op zaken die niet aan bod komen in de test.

Een andere manier om je voor te bereiden op de PiCompany capaciteitentest is door te werken aan je algemene cognitieve vaardigheden. Dit kun je doen door bijvoorbeeld dagelijks te puzzelen, of door regelmatig te lezen en te schrijven. Ook het volgen van trainingen of cursussen op het gebied van cognitieve vaardigheden kan nuttig zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een cursus volgen gericht op het verbeteren van je verbale en numerieke redenering,abstract redeneren of een cursus volgen gericht op het ontwikkelen van je ruimtelijk inzicht.

Tips voorbereiding PiCompany capaciteitentest oefenen

Hieronder staan een aantal capaciteiten tips vermeld om beter voorbereid te zijn op de PiCompany capaciteitentest.

  1. Zorg voor voldoende slaap voordat je de PiCompany capaciteitentest maakt
  2. Eet gezond en gebalanceerd om je lichaam in optimale conditie te houden
  3. Blijf regelmatig bewegen om je geest scherp te houden
  4. Kom ontspannen en uitgerust aan bij de test locatie
  5. Een goede mentale en fysieke toestand vergroot je kansen op een betere score


Nog meer oefenen voor de PiCompany capaciteitentest

Wil je nog meer oefenen voor de PiCompany capaciteitentest? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan of bekijk onze trainingspakketten hieronder.

€27,-


Assessment A

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.

€47,-


Assessment B

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


€37,-


Assessment C

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen