Misschien heb je al wel gemerkt dat het solliciteren van nu het solliciteren van vroeger niet meer is. Vroeger stuurde je een CV plus een motivatiebrief, waarna je op sollicitatiegesprek mocht komen. Misschien volgde een kort testje of een meeloopdag, maar dat was dat. Inmiddels komt er veel meer om de hoek kijken tijdens een sollicitatie. Zo is het mogelijk dat je een assessment moet maken als onderdeel van je sollicitatiegesprek, bijvoorbeeld een Kenhardt assessment. Voor dergelijke testen kun je oefenen via assessment training.


logo-kenhardt

Inhoudsopgave


  • Over Kenhardt
  • Persoonlijkheidsvragenlijsten
  • Interviews
  • Motivatievragenlijsten
  • Simulaties
  • Capaciteitentesten
  • Rekenvaardigheid
  • Woordenschat
  • Verbaal redeneren
  • Voorbereiden op het Kenhardt assessment


   Over Kenhardt
   De bedrijven en organisaties van tegenwoordig hebben behoefte aan kennis. Hierbij kan data hen helpen. Door bijvoorbeeld de kwaliteiten van medewerkers of potentiële medewerkers te toetsen, worden deze voor organisaties in beeld gebracht. Hierdoor kunnen organisaties beter onderlegde beslissingen nemen, gebaseerd op de data die voortkomt uit een Kenhardt assessment. Zo kan Kenhardt bedrijven helpen bij uiteenlopende vraagstukken.


   Persoonlijkheidsvragenlijsten
   We zijn allemaal uniek. Om een goed beeld te krijgen van je persoonlijkheid, kun je een persoonlijkheidsvragenlijsten. Hierbij zijn geen goede of foute antwoorden: doel is om jouw persoonlijkheid in kaart te brengen. Op deze manier ontdekt een organisatie of jij de juiste man of vrouw bent voor een functie. Hierbij kan deze Kenhardt assessment van groot belang zijn.   Interviews
   Een andere manier om een potentiële medewerker te leren kennen is via een interview. Hierbij gaat het specifiek om een diepte interview, waarbij diverse categorieën aan bod kunnen komen. Persoonlijke kwesties, werkvloer situaties en inzichten kunnen gevraagd worden tijdens een interview.


   Motivatievragenlijsten
   Vele factoren kunnen van invloed zijn op je geschiktheid voor een functie. Eén daarvan is je motivatie. Hoe gemotiveerd ben je? Hoe bereid ben je om je voor de volle 100% in te zetten voor deze functie? En hoeveel motivatie heb je om door te groeien? Dit zal aan bod komen tijdens deze vragenlijst.


   Simulaties
   Een werkgever wil ook graag een volledig beeld van hoe jij reageert tijdens bepaalde situaties. Hiervoor dient een simulatie. Hierbij wordt een situatie nagebootst die veelvuldig voor zal komen op de werkvloer. Aan jou om te tonen hoe je hier mee omgaat.


   Capaciteitentesten
   We hebben allemaal zo onze eigen kwaliteiten en capaciteiten. Een Kenhardt assessment toont deze aan een potentiële werkgever. Doel hiervan is om te kijken of deze capaciteiten overeenkomen met wat voor een bepaalde functie vereist is.


   Rekenvaardigheid
   Verschillende functies hebben verschillende vereisten. Zo zijn er functies waarbij de rekenvaardigheid en het cijferinzicht van de kandidaat van groot belang zijn. Als tijdens een Kenhardt assessment naar voren komt dat het bij jou wel goed zit in dit opzicht, vergroot je de kans dat je een functie kan binnenslepen.   Woordenschat
   Een uitgebreid vocabulaire is een indicator van intelligentie. Daarom zijn er geregeld bedrijven die hun sollicitanten laten testen op hun woordenschat.


   Verbaal redeneren
   Tot slot is er een Kenhardt assessment waarbij je verbaal dient te redeneren. Hierbij krijg je een tekst te lezen, waarna je vragen en stellingen over deze tekst dient te beantwoorden. Hoe beter je deze maakt, hoe meer je toont dat je in staat bent om informatie uit teksten te halen.


   Voorbereiden op het Kenhardt assessment
   Gelukkig is het mogelijk om je goed voor te bereiden op een Kenhardt assessment. Dit kun je doen via  onze assessment trainingen. Hier vind je uiteenlopende soorten oefentoetsen. Velen hiervan zijn vergelijkbaar met een Kenhardt assessment. Zo vind je op deze website verbale redeneer toetsen, cijfermatige testen, vragenlijsten, capaciteitentesten en nog heel veel meer. Een goede voorbereiding kan van groot belang zijn. Wie weet leidt het wel tot een nieuwe baan.


   Nog meer oefenen voor het Kenhardt assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Kenhardt assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen