Als werknemer van tegenwoordig weet je waarschijnlijk al wel dat solliciteren niet meer is wat het vroeger was. Tegenwoordig maakt een assessment regelmatig deel uit van sollicitatie. Voor werkgevers is dit een uitkomst. Immers is er geen betere manier om snel en eenvoudig een beeld te krijgen van de competenties van een sollicitant. Zo vinden zij de beste match voor een functie. Een test die je zou kunnen maken is een Meurs assessment.


logo-meurs

Inhoudsopgave


  • Over Meurs
  • Eelloo analogieën
  • Eelloo Classificeren
  • Eelloo Diagrammen
  • Eelloo Lezen
  • Eelloo Cijferreeksen
  • Eelloo Rekenen
  • Eelloo Sommen
  • Eelloo Figuurreeksen
  • Eelloo Kubussen
  • Eelloo Woordenschat
  • Voorbereiding op een Meurs assessment


   Over Meurs
   Meurs richt zich op het bijstaan van organisaties bij diverse vraagstukken. Veelal hebben deze te maken met de toe- en afstroom van medewerkers. Meurs is een onderdeel van Eelloo. Dit bedrijf heeft dan ook alle onderdelen van een potentiële Meurs assessment bedacht. Aan de hand van een Meurs assessment worden kwaliteiten van een medewerker dan wel sollicitant in kaart gebracht.


   Eelloo analogieën
   Een Meurs assessment kan op meerdere manieren je vaardigheden in kaart brengen. Bij deze test worden paren met woorden aan je voorgelegd, waarbij aan jou de taak is het verband te ontdekken. Deze Meurs assessment, onderdeel van Eello, is een test op het gebied van verbale intelligentie.   Eelloo Classificeren
   Een volgende Meurs assessment op het gebied van verbale intelligentie is de classificeren test. Hier krijg je een tekst voorgeschoteld waarna je vragen over deze test moet beantwoorden. Gekeken wordt naar je niveau op het gebied van begrijpend lezen.


   Eelloo Diagrammen
   Tijdens je werk kun je verbanden en conclusies moeten ontdekken in bijvoorbeeld diagrammen. Tijdens deze Meurs assessment wordt getest hoe sterk je hier in bent.


   Eelloo Lezen
   Goed kunnen lezen en een tekst volledig kunnen doorgronden, het is een vereiste voor menig baan. Daarom zul je een dergelijke Meurs assessment vaak moeten uitvoeren tijdens het sollicitatieproces. Je leest een tekst waarna er vragen over de tekst volgen.


   Eelloo Cijferreeksen
   Tijdens een cijferreeks wordt je vermogen qua het ontdekken van patronen getest. Dit zegt iets over het vermogen om nieuwe informatie te creëren gebaseerd op oude informatie.


   Eelloo Rekenen
   Niet voor elke baan is het van belang dat je goed kunt rekenen. Maar bij de banen waarbij het wel van belang is, is rekenen ook gelijk een groot onderdeel. Vandaar deze Meurs assessment. Jouw rekenvaardigheid wordt middels deze toets in kaart gebracht.   Eelloo Sommen
   Een andere manier om jouw rekenvaardigheid in kaart te brengen middels een Meurs assessment, zijn sommen. Hierbij gaat het vooral om jouw hoofdrekenvaardigheden.


   Eelloo Figuurreeksen
   Ook bij deze Eelloo assessment is het van belang om patronen te herkennen, alleen wordt tijdens Meurs assessment gebruik gemaakt van diverse figuren. Aan jou de taak om de laatste uit de reeks te raden.


   Eelloo Kubussen
   Ruimtelijk inzicht bezit niet iedereen. Daarom is deze test van belang voor werkgevers. Zij krijgen hierdoor een beeld van het ruimtelijke inzicht van de kandidaat voor een baan. Deze toets kun je oefenen via onze assessment training 


   Eelloo Woordenschat
   Tot slot is een goede algemene ontwikkeling van groot belang voor menig werkgever. Een uitstekend vocabulaire zegt veel over de algemene intelligentie van iemand. Ook dit kan een Meurs Q1000 assessment meten.


   Voorbereiding op een Meurs assessment
   Via  onze assessment training vind je diverse capaciteitentesten die uitstekend aansluiten op een Meurs assessment. Of het nu gaat om rekenen, abstract denken, verbaal redeneren of reeksen, er is een gepaste oefentoets te vinden via deze website. En dat vergroot jouw kans om een mooie functie te scoren! Schroom dus niet om er gebruik van te maken.
   Nog meer oefenen voor een Meurs assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Meurs assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen